TIMODORE TALLONI SCREPOLATI 75ML

740.00 L

Krem per thembrat e plasaritura te këmbëve Timodore, e linjës Dottor Ciccarelli , ushqen, hidraton dhe në mënyrë efektive riparon lëkurën e thatë që ka tendencë për tu çarë.

Në gjëndje

SKU: Z004936 Kategoria: Firma:
TIMODORE TALLONI SCREPOLATI 75ML

Në gjëndje