ONAILS S43*SOL RIFORZ 11ML

1,300.00 L

Solucion përforcuese

Përforcon dhe mbron thonjtë e brishtë.

Trajtimi i thonjve të brishtë dhe të hollë, të cilët kanë tendencë të bien dhe të thyejnë lehtë

Në gjëndje

SKU: Z007305 Kategoria: Firma:
ONAILS S43*SOL RIFORZ 11ML

Në gjëndje