Pyetjet më të shpeshta

Për porosi mbi 1500 lekë dërgesa është falas. Për rrethet dërgesa falas për porosi mbi 2500 lekë.

Jo, për momentin nuk bëjmë dërgesa jashtë Shqipërisë.

Jo, për momentin mund të paguani me para në dorë në momentin që merret porosia.

Nga momenti i konfirmimit porosia do 24-72 orë në varësi të largësisë. Në Tiranë në shumicën e rasteve brënda pak orësh dhe në raste të veçanta 12 orë.

Kompania që merret me shpërndarjen e produkteve tona është Albanian Courier.