PYETJE TË SHPESHTA

Sa kushton transporti?

MBI 1500 LEKE POROSI DERGESA FALAS. PER RRETHET MBI 2500 LEKE DERGESA FALAS.

Beni dergesa jashte Shqiperise?

Per momentin nuk bejme dergesa jashte Shqiperise .

Mund ta bej pagesen me karte online?

Jo, per momentin mund te paguani me para ne dore ne momentin qe merret porosia.

Per sa dite me vjen porosia?

Nga momenti i konfirmimit porosia do 24-72 ore ne varesi te largesise. Ne Tirane ne shumicen e rasteve brenda pak oresh dhe ne raste te vecanta 12 ore.

Me cilen kompani shperndarje operoni?

Kompania qe merret me shperndarjen e produkteve tona eshte Albanian Courier.

Dërgo një email

  Adresat

  Rruga Osman Myderizi, Tirana
  Tel: +355 42201620
  Cel: +355 697033491

  Rr.Barrikadave, Pall.Galeria e Tiranes, Tirana
  Tel: +355 42236584
  Cel: +355 692075901

  Perballe Poliklinikes, lgj 29 Nentori, tek Leja, Vlore
  Tel: +355 33200704
  Cel: +355 694046730