KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
560.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
240.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

Ushqime për femijë

PAS PLASMON POKERINA 340G

230.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

Ushqime për femijë

PAS PLASMON PUNTINE 340G

240.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

Ushqime për femijë

PAS PLASMON FILI ANGELO 340G

240.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
2,800.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

Ushqime për femijë

HOLLE POUCH BLUE BIRD 6M+ *100G

250.00 L
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
Po kërkoni oferta?Rregjistrohu dhe fito 10% ULJE në porosinë e parë.

Ju do të perfitoni nga promocionet ne vazhdimesi