MEGASTAR K*PIKA 20ML

1,400.00 L

MEGASTAR K*PIKA 20ML

Produkt natyral per shendetin e femijes

Sherben per profilaksine e episodeve hemorragjike te vonshme nga deficiti i vit K dhe rakitizmit.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z006048 Kategoria: Firma:
Megastar K*Pika 20Ml
MEGASTAR K*PIKA 20ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE