KORFF CLEAN. REGENERATING ESSENCE TREATMENT*200ML

Original price was: 2,800.00 L.Current price is: 2,520.00 L.

KORFF CLEAN. REGENERATING ESSENCE TREATMENT*200ML
Xhel pastrues delikat për lëkura mikse dhe të yndyrshme.

Në gjëndje

SKU: Z013288 Kategoria: Firma:
KORFF CLEAN. REGENERATING ESSENCE TREATMENT*200ML

Në gjëndje