CURAPROX CPS22 5* STRONG& IMPLANT BLU

920.00 L

CURAPROX CPS22 5* STRONG& IMPLANT BLU

FURCE NDERDHEMBORE

Në gjëndje

Curaprox Cps22 5* Strong& Implant Blu
CURAPROX CPS22 5* STRONG& IMPLANT BLU

920.00 L

SKU: Z009041 Kategoria: Firma:
Po kërkoni oferta?Rregjistrohu dhe fito 10% ULJE në porosinë e parë.

Ju do të perfitoni nga promocionet ne vazhdimesi