CURAPROX CLEANING BOX BDC110

Original price was: 1,060.00 L.Current price is: 848.00 L.

Curaprox Cleaning Box + Tableta eferveshente

Kuti me tableta eferveshente per proteza dhe aparate ortodontike.

Në gjëndje

SKU: Z005626 Kategoria: Firma:
Curaprox Cleaning Box Bdc110
CURAPROX CLEANING BOX BDC110

Në gjëndje