BIOCLIN ACNELIA*MOUSSE DET DERMOPURIF 200ML

1,601.90 L

Detergjent shkumë dermopurifikuese me një cilësi kadifeje dhe kompakte, të përshtatshme për pastrimin e përditshëm të lëkurës mikse, të yndyrshme . Ideal në fazat akute të akneve, ajo ka një veprim të thellë pastrues dhe rregullues të sebumit.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z006658 Kategoria: Firma:
Bioclin Acnelia*Mousse Det Dermopurif 200Ml
BIOCLIN ACNELIA*MOUSSE DET DERMOPURIF 200ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE