MUSTELA STELATRIA RISTRUTT 40ML

1,750.00 L

Formuluar në mënyrë specifike për lëkurën e të porsalindurve, bebeve dhe fëmijëve, STELATRIA® Crème reparatrice assainissante indikohet si përkujdesje e irritimeve dhe skuqjeve të lokalizuara që mund të mbiinfektohen (fytyrë dhe trup)

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: 907076071 Kategoria: Firma:
Mustela Stelatria Ristrutt 40Ml
MUSTELA STELATRIA RISTRUTT 40ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE