BIO FOR KIDS CALENDULA 10% *POMATA *50ML

1,310.00 L

BIO FOR KIDS CALENDULA 10% *POMATA *50ML

Zbutës dhe eudermik, kalendula ndihmon në zbutjen dhe lehtësimin e acarimit dhe skuqjes së lëkurës, ndërkohë që e hidraton dhe e ushqen atë. Mund të përdoret edhe për të qetësuar lëkurën pas pickimit të insekteve.

Në gjëndje

SKU: Z013534 Kategoria: Firma:
BIO FOR KIDS CALENDULA 10% *POMATA *50ML

Në gjëndje