CURAPROX PRIME START 06 Trego me te zmadhuar

CURAPROX PRIME START 06

Produkt i ri

3 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L1,100.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

CURAPROX PRIME START 06

Furce nderdhembore me mbajtese

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes
që duhet pastruar.Në këtë përqindje duhet shtuar
edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit. Të mos
pastrosh këtë zonë është më risk të lartë për shëndetin.
Vetëm filli dentar ofron ndihmë të limituar për
arsye anatomike.Për të plotësuar pastrimin dhe për ta
bërë më efikas nevojiten furçat ndërdhëmbore. Edhe
hapësirat më të vogla ndërdhëmbore trajtohen pa
rrezik dëmtimi - falë CURAL®, telit kirurgjikal ultra të
hollë dhe super të fortë i cili e bën pastrimin efikas me
një lëvizje te vetme

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori