BEURER NEBULISER *IH26 Trego me te zmadhuar

BEURER NEBULISER *IH26

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L7,330.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER NEBULISER *IH26

Aparat aerosoli për të gjithë familjen ndihmon në trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të rrugëve të frymëmarrjes në rast të sëmundjeve si ftohja, astma ose sëmundje të tjera. Aksesorët e tij ë bëjnë të përshtatshëm përdorimin nga gjithë familja, të rritur e fëmijë
• Teknologjia me ajër të kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma, sëmundje të tjera të traktit respirator
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Koha e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.8 - 1.45 bar
• Aksesorë të plotë
• Përmban dhe dushin e hundeve
• Canta e ruajtjes
• Mund të dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit: përafërsisht. 0.3 ml / min • Punon me korent

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori