BEURER ONP-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM40 Trego me te zmadhuar

BEURER ONP-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM40

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L7,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER ONP-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM40

I sigurt dhe i thjeshtë në të njëjtën kohë me monitor LCD XL. Ka një dizajn kompakt dhe ekran të qartë për t'ju lejuar të monitoroni në mënyrë optimale tensionin.

• Tregon mesataren e të gjitha vlerave të matura dhe të ruajtura
• Tregon mesataren e tensionit të gjakut në mëngjes dhe në mbrëmje për 7 ditët e fundit
• Ekran LCD lehtësisht i lexueshëm
• Memorie 2 x 60
• Tregon kur ka rrezik nga tensioni i lartë
• Zbulon aritminë
• Për perimetrin e krahut të sipërm nga 22 deri në 35 cm
• Data dhe ora / fikja automatike
• Mesazh për përdorim të gabuar
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes
• Manikotë XL (30 deri 42 cm) e disponueshme si aksesor shtesë 

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori