PHARMAGRIP FORTE *(650+4+10)MG 10PAKETA Trego me te zmadhuar

PHARMAGRIP FORTE *(650+4+10)MG 10PAKETA

Produkt i ri


Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

L602.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

PHARMAGRIP FORTE *(650+4+10)MG 10PAKETA

Pluhur per suspension oral eshte nje kombinim i paracetamolit (analgjezik, antipiretik), klorfeniramines (antihistaminik qe redukton sekrecionet e hundes) dhe fenilefrines (dekongjestionant). Indikohet ne lehtesimin e simptomave te rrufes ose ne periudhat gripale. Perdoret tek te rriiturit dhe femijet mbi 14 vjec. 

Doza e zakonshme eshte 1 bustine cdo 6-8 ore, maksimumi 3-4 bustina ne dite.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori