TIMODORE GEL UNGHIE ANTIMICOSI 7ML Trego me te zmadhuar

TIMODORE GEL UNGHIE ANTIMICOSI 7ML

Produkt i ri


Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

L1,600.00

Pagesë me para në dorë

-0%

Add to collection

Me shume informacion

TIMODORE GEL UNGHIE ANTIMICOSI 7ML

Xhel për trajtimin dhe parandalimin e mikozës së thonjve që mund të formohen në këmbë dhe në duar.

Për këtë arsye është ideale për ata që shpesh vijnë në kontakt me mjedise në rrezik të infeksioneve kërpudhore, si pishina, palestra, etj.

Formula e xhelit vepron duke ndryshuar pH-në e zonës së aplikimit, duke krijuar kështu një mjedis të pafavorshëm për zhvillimin e kërpudhave. Ajo gjithashtu formon një film mbrojtës që kufizon dhe ndihmon për të parandaluar përhapjen e mikozës në thonjtë e tjera dhe promovon zhvillimin normal.

Është e rëndësishme që trajtimi të fillohet nga shenjat e para të mikozës kur sipërfaqja e prekur është ende e kufizuar: trajtimi do të jetë më i shpejtë dhe gozhda do të rikuperojë pamjen origjinale të shëndetshme më shpejt.

Rezultati do të jetë një përmirësim progresiv edhe i aspektit estetik të thonjve.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori