Ultra Krill Oil Omega-3 *30Kaps Trego me te zmadhuar

Ultra Krill Oil Omega-3 *30Kaps

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L3,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

ULTRA KRILL OIL ADVANCED OMEGA-3 *30CPS

Ultra Red Krill Oil ofron një burim superior për Omega-3 me shumë përfitime të tjera shtesë, e formuluar për të arritur standartet më të larta të cilësisë, pastërtisë dhe efektivitetit.

ULTRA KRILL OIL  përmban 500mg vaj të pastër të një lloji karkaleci (“Euphausiacea”), një burim i veçantë i Omega-3 me një përqendrim të lartë të fosfolipideve që mund të përdoren më me efektshmëri nga trupi në krahasim me Omega-3 normale, ka acide yndyrore esenciale për funksionimin normal të zemrës, trurit dhe shikimit në një kapsule më të lehtë në përtypje dhe pa shije apo aromë të papëlqyeshme.

Të pasura dhe me Omega-3 dhe Omega-9 kapsulat Ultra Red Krill Oil janë një burim shumë i mirë me acide yndyrore esenciale si DHA (Docosahexaenoic acid) dhe EPA (Eicosapentaenoic acid) që ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit dhe mirëqënien tonë.

EPA dhe DHA klasifikohen si acide yndyrore esenciale pasi nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut dhe si pasojë duhen të merren nëpërmjet dietës. DHA kontribuon në mirëmbajtjen e shikimit dhe funksioneve të trurit. Së bashku DHA & EPA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

Vaji i të karkalecit (“Euphausiacea”)është gjithashtu me toksicitet më të ulët dhe më i pastër se vaji Omega-3 i nxjerrë nga burime të tjera.

  • Pa shije dhe pa aromë peshku
  • Nuk shkakton reflux

Përdorimi:

Një ose dy kapsula në mëngjes me vaktin kryesor.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori