Pagese e sigurte

Metodat e pagesës

  • Visa & mastercard

    Dyqani ynë online ju lejon të blini produkte përmes përdorimit të një karte krediti me një pagesë të sigurtë.

  • Pagesa në dorëzim

    Nëse nuk keni një kartë krediti mund të përdorni ende opsionin "cash on delivery" dhe paguani cash ne momentin e marjes së porosisë nga korrieri.