Dorëzimi

Momenti kur bëhet dorëzimi i njoftohet blerësit me e-mail menjëhere pas kryerjes së pagesës (nëse mënyra e pagesës është në dorëzim të produktit atëherë porosia juaj do të niset në momentin që i dorëzohet korrierit).

Mënyra dhe koha e shpërndarjes 

  • Albanian Courier

    Dërgesa menaxhohet përmes kompanisë Albanian Courier. Dorëzimi kryhet brënda 24 orëve nëse porosia është në Tiranë , ndërsa 2 ditë pune për qytetet e tjera të Shqipërisë. Porosite e marra të premten do të transportohen të hënën. Për çdo informacion mbi porosinë tuaj na shkruani në adresën tonë email : shop.farmatech@gmail.com ose në whats app tek numri : +355697033491 duke na dërguar kodin e porosisë tuaj të marë ne adresën tuaj email.