TIMODORE CEROTTO ANTIVESCICHE *3PZ

440.00 L

Ankerplaste që parandalon formimin e flluskave në këmbë. Mbron lëkurën nga fërkimi dhe ndotja e jashtme.

Në gjëndje

Timodore Cerotto Antivesciche *3Pz
TIMODORE CEROTTO ANTIVESCICHE *3PZ

440.00 L

SKU: Z010303 Kategoria: Firma: