OMEGA 3-6-9*80KAPS JAMIESON

2,150.00 L

Kompleks Omega 3-6-9 është një kombinim i Acideve yndyrorë të vajrave bimorë të farave të linit dhe boragos me ato të marinës.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z003738 Kategoria: Firma:
Omega 3-6-9*80Kaps Jamieson
OMEGA 3-6-9*80KAPS JAMIESON

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE