ESI PROSTERBE *30CPS

2,100.00 L

ESI PROSTERBE *30CPS

Suplement ushqyes me baze ekstrakte bimore (Saw Palmeto, Epilobi dhe Boronice e kuqe) per mirefunksionimin e aparatit uro-genital, prostates dhe rrugeve urinare.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: 902242522 Kategoria: Firma:
ESI PROSTERBE *30CPS

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE