BABYDERM GIRL’S INTIMATE WASH *300ML

1,900.00 L

BABYDERM GIRL’S INTIMATE WASH *300ML

Solucion pastrues për zonën e ndjeshme per vajza nga 0-12 vjec
Me acide yndyrore të dobishme, agjentë hidratues dhe pastrues

Në gjëndje

SKU: Z014134 Kategoria:
BABYDERM GIRL’S INTIMATE WASH *300ML

Në gjëndje