SAUBER DEODRY ROLL-ON 48H 50ML

480.00 L

Sauber deodorant roll-on me mikrosfera me efekt të thatë, siguron mbrojtje efektive kundër aromat e pakëndshme dhe ndjenjën e zgjatur të freski. Efikasiteti 48 orë

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010334 Kategoria: Firma:
Sauber Deodry Roll-On 48H 50Ml
SAUBER DEODRY ROLL-ON 48H 50ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE