PICO BRONCTUSS JUNIOR SIR 120ML

930.00 L

PICO BRONCTUSS JUNIOR SIR 120ML

Antitusiv, ndihmon në qetësimin e kollës dhe infeksionet e sistemit respirator. Ekspektorant, zbusin dhe hollojnë mucinën bronkiale, duke lehtësuar eleminimin e tyre.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z008753 Kategoria: Firma:
Pico Bronctuss Junior Sir 120Ml
PICO BRONCTUSS JUNIOR SIR 120ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE