NOW SELENIUM 100MCG *100 TAB ( L-SELENOMETHIONINE)

1,320.00 L

NOW SELENIUM 100MCG *100 TAB ( L-SELENOMETHIONINE)

Seleni eshte nje mineral esencial per prodhimin e enzimave qelizore dhe permban 25 proteina te nevojshme per shume procese fiziologjike.

Në gjëndje

SKU: Z013813 Kategoria: Firma:
NOW SELENIUM 100MCG *100 TAB ( L-SELENOMETHIONINE)

Në gjëndje