MUSTELA DERMO NETTOYANT GEL HAIR-BODY 500ML

1,900.00 L

Gel lavant doux për bebe dhe fëmijë. Ky xhel pastrues shkumues për flokët dhe trupin është ideal për banjën e fëmijës që nga dita e parë e lindjes

Në gjëndje

MUSTELA DERMO NETTOYANT GEL HAIR-BODY 500ML

Në gjëndje