KLORANE SH ANTIFORF MIRTO 200ML

1,131.00 L

KLORANE SHAMPOO ANTIFORF MIRTO 200ML

KLORANE LA MYRTE-MERSINE

Për flokë me zbokth të yndyrshëm , rezistent dhe me kruajtje.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: 907160941 Kategoria: Firma:
Klorane Sh Antiforf Mirto 200Ml
KLORANE SH ANTIFORF MIRTO 200ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE