BIOTIN*250MCG 100TABL

1,200.00 L

Është pjese e vitaminave të grupit B që ndikon në metabolizmin e proteinave, yndyrës dhe karbohidratëve.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z001281 Kategoria: Firma:
Biotin*250Mcg 100Tabl
BIOTIN*250MCG 100TABL

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE