BATTERIL 900 (CITRUS MACFAD+ TEA TREE) *30 TAB

1,750.00 L

BATTERIL 900 (CITRUS MACFAD+ TEA TREE) *30 TAB

Suplement ushqyes me permbajtje te farave te qitros dhe vaj esencial tea tree i cili rrit rezistencen fiziologjike kunder patogjeneve, inflamacioneve dhe infeksioneve.

Në gjëndje

SKU: Z013372 Kategoria: Firma:
BATTERIL 900 (CITRUS MACFAD+ TEA TREE) *30 TAB

Në gjëndje