LENIGOLA COMPRESSE OROSOL *20 - GUSTO AGRUMI Trego me te zmadhuar

LENIGOLA COMPRESSE OROSOL *20 - GUSTO AGRUMI

Produkt i ri

6 Artikuj

In stock

L650.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

LENIGOLA COMPRESSE OROSOL *20 - GUSTO AGRUMI

Integrator ushqimor me permbajtje Propoli te perfituar nepermjet teknologjise MED (Multi Dynamic Extraction - Ekstaktim Multidinamik). Kjo teknologji e perdorur garanton nje sasi te madhe te polifenoleve dhe te flavonoideve karakteristike ne permbajtjen e propolit. 

Shije agrumesh. 
Pa sheqer.
Pa gluten.

Perdorimi:
Keshillohet perdorimi maksimalisht i 4 karamelve ne dite.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori