SOS UNGHIE OFFICINALE ANTI-ONICOFAGIA 10ML

860.00 L

SOS UNGHIE OFFICINALE ANTI-ONICOFAGIA 10ML

S.O.S UNGHIE ANTIONICOFAGIA është zgjidhja ideale natyrale dhe më efektive për të rivendosur qëndrueshmëri, forcim dhe fleksibilitet në thonjtë tuaj, duke u dhënë atyre një përmisim të menjëhershëm.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z005343 Kategoria: Firma:
SOS UNGHIE OFFICINALE ANTI-ONICOFAGIA 10ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE