SAUBER DEOACTIVE ROLL-ON 72H 50ML

480.00 L

Deodorant në format praktik roll-on projektuar për të garantuar mbrojtje të lartë deri në 72 orë,100% efikasitet aktiv edhe në kushtet e stresit për shkak të aktivitetit fizik dhe temperaturës së lartë në natyrë.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010336 Kategoria: Firma:
Sauber Deoactive Roll-On 72H 50Ml
SAUBER DEOACTIVE ROLL-ON 72H 50ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE