MUSTELA DERMO NETTOYANT GEL HAIR-BODY 200ML

1,200.00 L

Dermo Nettoyant riemërtohet Gel lavant doux.
Gel lavant doux për bebe dhe fëmijë. Ky xhel pastrues shkumues për flokët dhe trupin është ideal për banjën e fëmijës që nga dita e parë e lindjes

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: 909095844 Kategoria: Firma:
Mustela Dermo Nettoyant Gel Hair-Body 200Ml
MUSTELA DERMO NETTOYANT GEL HAIR-BODY 200ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE