JOHN’S THIGH SUPPORTS 12350 MIS 5

1,460.00 L

Suport elastik i kofshës ,dhe mbrojtës i muskujve të saj masa 5

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z004686 Kategoria: Firma:
John'S Thigh Supports 12350 Mis 5
JOHN’S THIGH SUPPORTS 12350 MIS 5

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE