FROIKA U-3CREAM 150ML

1,860.00 L

Emulsion hidratues dhe mbrojtës me UREA 3% 
Emulsioni i butë i specializuar për trajtimin e lëkurës së thatë dehidratuese që karakterizohet me skuqje, vrazhdësi, ndjesi stresi. 

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z006122 Kategoria: Firma:
Froika U-3Cream 150Ml
FROIKA U-3CREAM 150ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE