FERROTEC3 FERRODEL GTT*5OML

1,552.00 L

FERROTEC3 FERRODEL GTT*5OML

Ferotec është një shtesë ushqimore e përbërë prej Vitaminës C, Hekurit dhe Acidit Folik i nevojshëm për të plotësuar mungesat ushqimore ose nevojat e shtuara të këtyre përbërësve.
Vitamina C bën të mundur rritjen e përthithjes në zorre të hekurit dhe acidit folik.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z006815 Kategoria: Firma:
Ferrotec3 Ferrodel Gtt*5Oml
FERROTEC3 FERRODEL GTT*5OML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE