Marvinia Lav Vag 4Fl 100Ml

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L2,510.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

MARVINIA LAV VAG 4FL 100ML

INTIMO LAVANDA *4 flakon 100ml

Marvina intimo lavanda kryen nje veprim te afte per te favorizuar ekuilibrin fiziologjik te ekosistemit vaginal favorizon pastrimin. Eshte I dobishem ne fund te ciklit menstrual ose ne prani te sekrecioneve qe mund te shkaktohen nga ndryshimi I flores bakteriale.

Solucion i gatshëm për përdorim me një veprim qetësues dhe freskues, në sajë të përqindjes së lartë të ujërave të lules me distilim. Në  praktikë flakonët e disponueshme me kanulë,  favorizojnë pastrimin dhe rebalancimin fiziologjik në rast të ciklit menstrual, përdorimi i barnave lokale, ndryshimet e ekosistemit vaginal dhe sekrecione të bollshme, madje edhe kur përcaktohet nga vaginoza.

Përbërja: Uji i pastruar, xhel Aloe Vera, Ujë i distiluar i Kamomilës, Ujë i distiluar i Lindenit, Ujë i distiluar i Rose, Ujë i distiluar i Malva, Ujë i distiluar i Rrushit, Lactobacillus acidophilus, Ekstrakt hidroglicerik i farave të grejpfrutit, Ekstrakti hidroglicerik i Kamomilit , ure imidazolidinil, acid laktik.

Përdorimi: Rekomandohet të përdoret, sipas nevojës, një flakon në ditë për periudhën e kërkuar (4-8 ditë), ose një flakone sipas nevojës.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori