Kerium Sh Antip Intensif 125Ml Trego me te zmadhuar

Kerium Sh Antip Intensif 125Ml

Produkt i ri


Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

L1,845.00

Pagesë me para në dorë

L2,460.00 Taksa te perfshira

-25%

Add to collection

Me shume informacion

KERIUM SH ANTIP INTENSIF 125ML

Zbokthi persistent shpeshhere shoqerohet me kruarje. Kerium ds shampo eshte nje trajtim 4 javor purifikues i skalpit. Tektura e tij specifike me mikro kokrriza lejon nje aplikim akoma me te njetrajtshem dhe te shenjestruar tek problematika. Eshte e pasur me mikro-eksfoljues LHA me acid salicilik.

Its specific ultra fine micronized texture allows a more targeted and even application. 
Enriched with micro-exfoliating LHA™ with salicylic acid.

APLIKIMI:
Perdoret 2 here ne jave 4 javet e para. Aplikohet ne floke te lagur dhe masazhohet lehte per 2 minuta e me pas shpelahet. Per nje trajtim me efikas dhe te kompletuar mund te perodrni KERIUM antizbokth xgel ose krem shampo per floke te thate ose te yndyrshem te pershtatshem per nje perdorim te perditshem dhe mirembajtes.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori