Vichy Dercostechnique Sh Capgras 200 Trego me te zmadhuar

Vichy Dercostechnique Sh Capgras 200

Produkt i ri


Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

L2,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

DERCOSTECHNIQUE SH CAPGRAS 200 ML

Shampo Trajtim Normalizim

Rregullues i yndyrёs   

Flokё tё  yndyrshёm

Vonon daljen e yndyrёs nё flokё,pastron rrёnjёn e flokut.

Kompleks sebo-rregullues: njё bashkim prej katёr tensioaktive qё ul shpёrndarjen e yndyrёs nё fibrёn e flokёve dhe siguron qёndrueshmёri tё rrёnjёs sё flokut.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori