MILUPA APTAMIL AR LATTE*400G Trego me te zmadhuar

MILUPA APTAMIL AR LATTE*400G

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L1,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

MILUPA APTAMIL AR LATTE*400G

APTAMIL PRONUTRA ADVANCE 1-Formulë foshnjore 400gr                                                                                                 

Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Një formulë foshnjore e kompletuar e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).

Përbërësit: 

  • Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL); 
  • LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); 
  • proteina;
  • vitamina;
  • antioksidante;
  • hekur;
  • calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura).
  • Alergjene: qumeshti, peshku, soja.

Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje + 3 luge matese Paketim ne kuti metalike 400gr.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori