BEURER STEAM STERILISER *BY76 Trego me te zmadhuar

BEURER STEAM STERILISER *BY76

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L7,020.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER STEAM STERILISER *BY76

Sterilizatori me avull është një aleat ideal kur keni bebe ose fëmijë të vegjël. Në fakt, ai eliminon të gjitha bakteret e dëmshme të përditshme dhe dezinfekton deri në 6 biberona me gjithë aksesorët e tyre për 7 minuta.
• Eleminimi i të gjitha baktereve të dëmshme të përditshme
• Me ekran dixhital për lexim të lehtë të kohëzgjatjes së sterilizimit të mbetur
• Me tregues LED
• Dezinfekton deri në 6 biberona me gjithë aksesorët e tyre për 7 minuta 
• Sterilizimi i garantuar për 3 orë me kapak të mbyllur
• Sterilizimi pa aditivë kimikë
• Aksesorët e sterilizatorit mund të lahen në lavastovilje
• Sinjal akustik dhe optik
• Kablli mblidhet në mënyrë automatike
• Fiket automatikisht

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori