BEURER NEBULISER *IH60 Trego me te zmadhuar

BEURER NEBULISER *IH60

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L11,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER NEBULISER *IH60

I vogël i lehtë dhe pa zhurmë. Me vetëm 11 cm ky aerosol është një shoqërues i përsosur udhëtimi kur duhet të bëni dhe terapi për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes për sëmundje të tilla sic janë ftohja, astma dhe sëmundjet e traktit respirator.
• Teknologjia me ajrër të kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma, sëmundjet e traktit respirator
• I vogël, I lehtë dhe pa zhurmë
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Ideal nëse udhëtoni
• Shumë i thjeshtë për t’u përdorur
• Pa zhurme
• Fiket automatikisht Kohë e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.25 - 0.5 bar
• Aksesorë të plotë
• Cantë ruajtje
• Mund te dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit:> 0.25 ml / min
• Përfshin adaptorin e rrjetit me kabllo mikro-USBBB
• Bateri të rikarikueshme prej litiumi
• Kohezgjatja e baterisë afërsisht 40 min
• Pesha 222 gr


30 produkte të tjera në të njëjtën kategori