BEURER NEBULISER *IH21 Trego me te zmadhuar

BEURER NEBULISER *IH21

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L6,400.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER NEBULISER *IH21

Ky aerosol ndihmon për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të rrugëve të frymëmarrjes në rast të sëmundjeve si ftohja, astma ose sëmundje të tjera.
• Teknologjia me ajër të kompresuar   
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma ose sëmundje të tjera të traktit respirator
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Koha e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.8 - 1.45 bar
• Aksesorë të plotë
• Canta e ruajtjes
• Mund të dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit: përafërsisht. 0.3 ml / min
• Punon me korent 

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori