BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM55 Trego me te zmadhuar

BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM55

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L10,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM55

Aparat për matjen e tensionit me tregues të vlerës se tensionit “në pushim” të patentuar dhe karakteristika të tjera të dobishme, të tilla si ekrani i bardhë i ndriçuar XL sensori me prekje, ofron siguri dhe cilësi maksimale për matjen e tensionit të gjakut. Ndërfaqja e PC dhe kabllo USB lejojnë që vlerat e matura të transferohen lehtësisht në PC dhe të menaxhohen me programin falas "beurer HealthManager".

• Tregues i vlerës “në pushim” të patentuar për matje të sakta
• Teknologjia e fryrjes: matje e shpejtë dhe e përshtatshme tashmë gjatë fryrjes
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë
• Butonat me prekje “Sensor Touch”
• Ndërfaqja e PC / kabllo USB e përfshirë
• Matja automatike e tensionit dhe rrahjes së zemrës
• Ndërfaqja e PC / kabllo USB e përfshirë
• Tregon të gjitha vlerat të matura të ruajtura
• Tregon tensionin e mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Buton i ndricuar Start / STOP
• Ekran i ndriçuar, i përsosur për lexim XL
• 2 x 60 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Tregues i aritmisë
• Manikotë e përshtatshme për perimetrin e krahut nga 22 deri në 42 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fikje automatike
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes • Mund të funksionojë me korent
• Shkarkim falas i softuerit "beurer HealthManager"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori