BEURER BT-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM95

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L23,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER BT-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM95

Një pajisje, 2 funksione. Ky aparat tensioni është i pajisur edhe me një sondë ECG dhe kjo lejon jo vetëm të matni tensionin, por edhe të regjistroni një elektrokardiogram. Për këtë qëllim, monitori i tensionit është i pajisur me një manikotë universale për perimetrin e krahut nga 22 në 42 cm. Falë teknologjisë me Bluetooth®, transmetimi i vlerave të matura në aplikacionin "beurer CardioExpert" është shumë i thjeshtë.
• Kontrolli optimal i tensionit dhe rrahjeve të zemrës përmes aplikacionit dhe softuerit
• Bluetooth® për transmetimin e vlerave të matura në smartphone tuaj
• Detektim i zgjatur i aritmisë (p.sh. fibrilacionet atriale dhe ekstrasistolat)
• Matja automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Pajisja 1-kanale EKG për regjistrimin e rrahjeve të zemrës
• Transmetimi pa fije i rezultateve të matjes
• Ndërfaqja e PC / kabllo USB e përfshirë
• Llogaritja e hollësishme e vlerave mesatare të matura me "beurer CardioExpert"
• 2 x 60 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Zbulimi i aritmisë
• Manikote e përshtatshme për perimetrin e krahut nga 22 deri në 42 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes
• Shkarkim falas i programeve dhe aplikacionit "Beurer CardioExpert"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori