BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM45 Trego me te zmadhuar

BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM45

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L7,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM45

Butonat Sensor Touch dhe ekrani i bardhë i ndriçuar XL sigurojnë përdorimin veçanërisht të këndshëm të këtij aparati për matjen e tensionit.
• Butonat me sensorë
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë
• Matja automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Tregon matjen e  mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Butoni Start / STOP i ndricuar
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë 2 x 60 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Tregon  aritminë
• Manikote për perimetrin e krahut nga 22 në 36 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes • Manikote XL (35 - 44 cm) në dispozicion si një pajisje shte

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori