BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM26 Trego me te zmadhuar

BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM26

Produkt i ri

3 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L5,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM26

Matësi i tensionit të gjakut automatik. Mat tensionin dhe rrahjen e zemrës. Falë 4 memorieve me nga 30 pozicione secila kjo pajisje mund të përdoret nga 4 persona.
• Memorizon 3 matjet e fundit
• Ekran i qartë dhe lehtësisht i lexueshëm
• 4 x 30 vende memorie
• Tregon kur tensioni është në nivele të rrezikshme
• Zbulon aritminë
• Manikotë e përshtatshme për perimetrin e krahut nga 22 deri në 35 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket në mënyrë automatike
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Cantë ruajtëse
• Manikotë XL (30 - 42 cm) si aksesor shtesë
5000

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori