BEURER BT-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM57 Trego me te zmadhuar

BEURER BT-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM57

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L10,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER BT-UPPER ARM BLOOD PRESSURE *BM57

Matja e shpejtë dhe delikate e tensionit falë teknologjisë së fryrjes. Teknologjia e integruar e energjisë Bluetooth® dhe ekrani XL me dritë të bardhë të dritës lehtësojnë përdorimin e këtij monitori të rehatshëm të  krijuar për përdorim në shtëpi.
•Bluetooth® për transmetimin e vlerave të matura në smartphon-in tuaj
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë
• Manikotë universale e përfshirë për perimetrin e krahut 23-43 cm
• Teknologjia e fryrjes për matje të shpejtë dhe të përshtatshme
• Matja automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Transmetim pa fije i rezultateve të matjes
• Tregon të gjitha vlerave të matura të ruajtura
• Tregon tensionin e mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Ekran i ndriçuar, i përsosur për lexim XL
• 2 x 60 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Tregon aritminë
• Për perimetrin e krahut 23 - 43 cm
• Tregon datën dhe orën 
• Fikje automatike
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes
• Mund të funksionojë me korent
• Shkarkim falas i softuerit "beurer HealthManager"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori